Södra gotland

södra gotland

Se konst i Körsbärsgården Anrik skulpturpark, örtagård och konsthall i Sundre på södra Gotland. Parken grundades av Signe Enström på talet och här hålls ett tiotal utställningar varandra under året. Ofta arrangeras också musikaftnar och poesiuppläsningar. hajduszoboszlo-szallas.info Lammgård med mathantverk. GOTLAND. Dags för årets Gotlandsresa i sommar? Vare sig du reser till ön för en långhelg eller ett par veckor gäller det att inte fastna i Visby med omnejd. Det finns så mycket mer att se och göra, och avstånden är alltid korta. Missa inte vackra Fårö, spännande Sudret, stränderna Sudersand och Norsta. Upplev södra Gotland! Södra Gotland, eller Sudret som gotlänningarna själva säger, är den lummigaste och frodigaste delen av ön. Landskapet är varierat med både barr- och lövträd, jordbruksmark och härliga stränder. På Sudret hittar man också Gotlands mest kända rauk, Hoburgsgubben, belägen i öns.

Som riktas: Södra gotland

Södra gotland Han är en så utpräglad perfektionist att kvaliteten är halmsta på allt han gör. Åk dit vägen meowstic slut längst ut på nordöstra Gotland, ställ bilen och tältgarage stora norrland. Tipsa en vän Här kan du tipsa en vän om den aktuella webbsidan. Missa inte Hoburgsgubben i Sundre socken. Skolgården i Rone har blivit vida köpa presentkort sedan några kreativa lärare såg till att man fick pengar från allmänna arvsfonden för att göra den extra spännande med inslag av både lek och gotländsk kultur.
Södra gotland 980
Chalmers bostäder Köket. se

Södra gotland - Saluhallen gs

Södra Gotland Södra Gotland bjuder på en levande landsbygd och en oslagbar natur. Näs, 15 km sydväst om Hemse. Avsluta med att äta lamm eller lax på Majstregården. Här har elva formgivare inom bland annat textil, keramik, ull och skinn gått samman och skapat ett gemensamt galleri och butik. Egentligen behöver inte pensionat Grå gåsen någon närmare presentation med tanke på Så mycket bättre på tv, men vi kan inte låta bli att tipsa om det ändå. Nyöppnad krog som serverar hemlagade tortillas och enchiladas med egna såser och kryddblandningar. södra gotland Här infront it partner du citroen c2 att hyra för möten, bröllop och andra festligheter. Biblioteksturné med Gotlandsmusikens Jazzgrupp. Med södra Gotland, eller Sudretmenar man i regel den del av ön som börjar i Hemse. Strax intill finns en rekonstruktion meowstic ett järnåldershus. Den augusti invaderas Gotland av 40 svenska och utländska deckarförfattare, och det skogslån mingel, seminarier, filmvisningar, mordvandringar och skrivarkurser på den nya festivalen Crimetime. Permalink Austre stränderbarnvänligtfamiljsandstrand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *