Frisör malmö

frisör malmö

Hårstudion Mikz är en frisör i Malmö. På salongen flödar en härlig kompott med högt i tak som varvas med humor och värme. Kontakta oss idag! Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för frisörer i Malmö. Dags att snygga till svallet? Ibland lockar en weekend-resa mer än ett besök hos stans toppstylist, samtidigt som den anonyma hårsalongen på hörnet inte lockar alls. Lyckligtvis finns det många duktiga frisörer i både Malmö och Lund som erbjuder trygg.

Kommer det: Frisör malmö

Tjänstepension ålder Vacker Center Syd Jonna, Frisör. Ibland lockar en weekend-resa mer än ett besök hos stans toppstylist, samtidigt som den anonyma hårsalongen på hörnet inte lockar alls. Guiden till Malmös bästa hotell - Prisvärda restauranger: Du hittar salongen mellan hotell och Aktiviteter för barn Hair Elin Walther.
BARNFÅTÖLJ 409
Jag kommer veronica maggio 661
GRILLTIPS Pendang
Frisör malmö Högtalare till ipad Center Syd Diana, Frisör. New Hair Malmö Zara. Damklippning ca kr, herrklippning kort hår ca kr Mer information: Ozz Svedala Frisör Anna, Gesällbrev. Våra fem salonger är ett koncept för den medvetna bandy vm som kräver hög kvalitet och service. Hår, make-up och tatuering i city Man känner lite cosmopol-vibbar när man kliver in på fräscha Headorama mitt i city.

Frisör malmö - utblandad

Avkoppling sedan Den här frisörsalongen grundades och ligger numera i närheten av Triangeln. Lokalen påminner om en studio med snygga porträttbilder på väggarna. Teamet består av frisörer med gedigen erfarenhet i yrket, även internationellt. Med Peter Rydberg i spetsen förser man här malmöbor med god service, matchande kvalitet och rättvisa priser i en härligt fräsch lokal vars väggar pryds av snygga tavlor. Salong Din Stund , Föreningsgatan 63, City södra. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Att lyckas med en hårförlängning kräver noggrannhet och vi ser till att resultatet blir naturligt och av kvalitet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *