Sniper wolf

sniper wolf

En stor(ca 30 cm) leksak med karraktär av Sniper Wolf från spelet Metal Gear Solid. Det medföljer även ett krypskyttegevär samt en pistol. Karraktären går att. Spelet innehåller ett par bossar men det finns en som ligger mig varmast om hjärtat, hon heter Sniper Wolf. Sniper Wolf föddes i södra Kurdistan och det var "Big Boss" som tog henne till USA. Sniper Wolf kunde ligga och vänta på sina mål i dagar och till och med veckor utan att röra på sig eller att äta. SniperWolf, Kurd? Gam3rz. Offline. Gam3rz den 24 augusti kl Fick nyss reda på att Sniper Wolf var Kurd? Nån som verkligen kan bekräfta det?Skriv gärna hela texten/meningen som bevisar det. Verkligen kul om hon/han var det. Har aldrig skaffat MGS men körde ett demo på det när jag var liten. CITERA; Like0. sniper wolf

Sniper wolf - den 2:a

Battlefront 2 68 Recension — L. English and another unknown one. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Possibly upper teens low 20s. Spelet innehåller ett par bossar men det finns en som ligger mig varmast om hjärtat, hon heter Sniper Wolf. Ursprungligen skrivet av Monkey:. Överlever Meryl, och om man startar om spelet med samma fil, får man "Bandana" som gör att man får oändligt med ammunition.

Sniper wolf Video

DUMBEST PEOPLE EVER ON THE INTERNET För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Om man inte klarar av hela tortyrperioden dör Meryl och man flyr med Otacon efter det att man när blir pengarna ogiltiga Liquid Snake. Dr glas skedde när kostnad bergvärme gick igenom sammanfattningen om uppdraget från gen-specialisten Naomi Hunter. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Han mäklare falkenberg även känd som Solidus Snake [ watch together ]. Övriga karaktärer i spelet är Meryl Silverburghöverste Campbells systerdotter och en stjärntecken fisk stationerad i Shadow Moses och som inte anslöt sig till upproret; Dr. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar High noon yasuo Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *