Lång period

lång period

Men lågtryck kallas ”ostadigt” eftersom vädret svänger väldigt mellan regn, skurar, uppehåll och skurar – sett över ett större område. Fast på en och samma plats kan det vara ihållande regn under en längre period. Högtryck som bjuder på vackert väder är ganska händelselöst och kallas därför ”stabilt”. Engelsk översättning av 'under en lång period' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. period - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att använda.‎Period om tio år · ‎Period av fyra månader · ‎Periodisera · ‎Periodicitet.

Lång period - Gustavianum

I det svensk-engelska lexikonet hittar du fler översättningar. Jag vill bli informerad om uppdateringen. Swedish På Europeiska folkpartiets grupps vägnar vill jag varmt välkomna Wieland och gratulera honom till allt det arbete han har genomfört under en lång period. Föreslå nya synonymer Svensk Synonymordbok. Swedish Under en lång period har saker blivit liggande, under en lång period har saker inte blivit utförda och nu är det vi som gör det.

Svenska: Lång period

BULL AND BEAR STOCKHOLM 3.5 mm kontakt
I PHONE 5 Orexo forum
Hyra andra hand stockholm Rabattkod vidaxl

Lång period - skylt

Swedish De måste kunna göra säkra investeringar under en lång period. Swedish Jag är den förste att erkänna att textil- och beklädnadsindustrin genomgår en lång period av strukturförändringar. Nu kan du göra båda samtidigt! Utan denna hade vinsten därmed varit högre än motsvarande period i fjol. Swedish De måste kunna göra säkra investeringar under en lång period. Swedish Under en lång period har saker blivit liggande, under en lång period har saker inte blivit utförda och nu är det vi som gör det. Hur används ordet period?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *