Digilo

digilo

Streama Diggiloo direkt på webben och i våra appar. Se hela programmet och mycket mer på TV4 Play! Diggiloo var ett populärt nostalgiprogram i SVT som sändes 10 september november I programmet tävlade två lag bestående av två kändisar mot varandra om hur mycket de kan om gårdagens svenska hitlåtar. Såsom låtar från Melodifestivalen och vilka låtar som låg på topplistan under talet, och så. Diggiloo är en sommarturné som i år börjar den 12 juli i Vänersborg och går i mål den 26 augusti i Kungsbacka.

Digilo Video

Herreys 2013 - Diggi-loo Diggi-ley

Digilo - ven

Trots att hon var höggravid lite mer än halva sommar levererade hon kväll efter kväll och missade inte ett enda gig trots förlossning. Hämtad från " https: Namnet Diggiloo myntades av Henrik Johnsson och kommer ifrån " Diggi loo diggi ley ", sången som Herreys vann Melodifestivalen och Eurovision Song Contest med. De kommer hjälpa mig med sång och dans, och jag kommer hjälpa dem med hur de kan bli ännu roligare, säger Marika Carlsson. Leif fick en fiskekrok i kinden och var tvungen att åka i ilfart till sjukhuset för att få bort den. Han tror att hans hjärtlighet och inbjudande sätt är en av anledningarna till att han fått ta över efter Lasse Holm.

Digilo - att betala

Så det är en utmaning att underhålla en publik på flera tusen, säger hon. Sju nya namn och tre veteraner. Det hon är mest nervös över är dock att hon ska sjunga och dansa med några av Sveriges största sångare. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. En fantastisk mix runt … Idag fyller Jessica Andersson 44 år och vi vill bara passa på att önska henne stort grattis på födelsedagen! Diggiloo är en show som bland andra Lasse Holm startade för 14 år sedan. Totalt sett så har över skåpbilar sett Diggiloo sedan premiären och intresset växer för varje år. Sångarna sjunger till en stor liveorkester med dels rockuppsättning och dels blås och cs go warzone hack. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Club 34 länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna mff biljetter som referens. Ett antal artister turnerar runt i Sverige under sommarmånaderna p4 jönköping underhåller lokalbefolkningen i de orter som besöks. Vi hade en magisk kväll under inspelningen i Bollnäs club 34 somras, och det kommer bli ett fantastiskt program.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *