Balanskudde

balanskudde

Josefin "Smulan" Liljegren visar hur du tränar med en balansboll för att stärka bål, knä och fotled. CASALL BALANCE CUSHION - Massagekudde som stimulerar blodcirkulationen och lindrar smärta och stelhet i nacke, axlar och rygg. Massagekudde Stimulerar blodcirkulat. En balanskudde är ett smart litet redskap som du kan träna med på hemmaplan. Vår instruktör lär dig tre enkla övningar som ger snabba resultat! balanskudde

Balanskudde Video

balanskudde

Balanskudde - tnker frst

Läs mer och köp på Träningspartner eller Sportgymbutiken! När du sitter på balanskudden förbättrar du sakta men säkert din bålstabilitet, jämför med att sitta på en helt stum stol. Klicka här för att komma i kontakt med oss. Men det man bör tänka på är att inte köpa den billigaste budgetmodellen utan istället lägga någon hundralapp extra och få en kvalitetsprodukt från ett välkänt märke. Detta är en kvalitativ kudde från Abilica som är ett välkänt och etablerat märke inom sport och träningsprodukter. Vad är en balanskudde? Detta är en proffsig toppmodell från Abilica.

Balanskudde - you

Vi hoppas ni blivit lite klokare av vår sida och hittar någon modell som passar just er! Är du ute efter olika övningar med din balanskudde har vi en hel undersida till det som du hittar i menyn! Klicka här för att komma i kontakt med oss. Passar dig som behöver mer yta till balansträningen. Läs mer och köp på Svenskt Kosttillskott eller Träningspartner! Lägg den på en stol och ha den till ryggstöd alternativt sitt på den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *